KBC Season 8 Questions and Answers : October 7

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 30 – 7 October, 2014)

1. Which of these fruits is not rich in vitamin C? (Rs. 40000)
(A) Lemon (B) Orange (C) Kiwi (D) Apple
(Ans : Apple)

2. Under whose captaincy did India win most number of ODI matches? (Rs. 1,60,000)
(A) Muhammad Azharuddin (B) Sourav Ganguly (C) M S Dhoni (D) Kapil Dev
(Ans : M S Dhoni)

3. Which asura had a boon that whenever a drop of his blood fell on the ground, duplicates of his would be formed? (Rs. 3,20,000)
(A) Raktaja (B) Raktabija (C) Raktansha (D) Raktanga
(Ans : Raktabija)

4. Which of these astronauts was not among the three who made the flight during 1969 in Apollo 11? (Rs. 6,40,000)
(A) Neil Armstrong (B) Edwin Aldrin (C) Eugene Cernan (D) Michael Collins
(Ans : Eugene Cernan)

5. Who was reportedly independent India’s first voter who also voted in the 2014 elections? (Rs. 12,50,000)
(A) Hira Mani (B) Satyabhama Das (C) Kulbhushan Sharma (D) Shyam Saran Negi
(Ans : Shyam Saran Negi)

6. In which county was the Chikungunia virus first detected in the 1950s? (Rs. 25,00,000)
(A) Nigeria (B) Angola (C) Mali (D) Tanzania
(Ans : Tanzania)

7. Which of these features are you most likely to find in electronic equipments? (Rs. 5000)
(A) Walk Mode (B) Laugh Mode (C) Stand Mode (D) Sleep Mode
(Ans : Sleep Mode)

8. If you suffered from amnesia which of these would you most likely do? (Rs. 10000)
(A) Start Dieting (B) Get Angry (C) Forget Things (D) Keep on Dancing
(Ans : Forget Things)


Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *