KBC Season 8 Questions and Answers : October 21

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 38 – 21 October, 2014)

1. Which of these phrases means, to take advantage by deceiving someone? (Rs. 5000)
(A) Charbi Chadna (B) Champat Hona (C) Chittha Kholna (D) Chakma Dena
(Ans : Chakma Dena)

2. What is the maximum number of characters in each tweet in twitter? (Rs. 10000)
(A) 160 (B) 250 (C) 140 (D) 100
(Ans : 140)

3. Brothers-in-law Burton Baskin and Irvine Robbins stated out in which business? (Rs. 20000)
(A) Insurance (B) Filmmaking (C) Readymade Garments (D) Ice Cream
(Ans : Ice Cream)

4. Which is the tallest building in the world? (Rs. 80000)
(A) C N Tower (B) Taipei 101 (C) Burj Khalifa (D) Burj Al Arab
(Ans : Burj Khalifa)

5. In which sport has the sisters Sofia, Susan and Judith Polgar been high ranked players? (Rs. 1,60,000)
(A) Tennis (B) Badminton (C) Chess (D) Swimming
(Ans : Chess)

6. In which modern day country will you find the ruins of the ancient city of Babylon? (Rs. 3,20,000)
(A) Egypt (B) Iraq (C) Iran (D) Syria
(Ans : Iraq)

7. What nickname is given by western media to the 2014 pro- democracy student movement in Hong Kong? (Rs. 6,40,000)
(A) Red Revolution (B) Jasmine Revolution (C) People’s Revolution (D) Umbrella Revolution
(Ans : Umbrella Revolution)

8. Which of these bridges completed its 100 years in February 2014? (Rs. 12,25,000)
(A) Gandhi Setu, Patna (B) Pamban Rail Bridge (C) Howrah Bridge (D) Napier Bridge, Chennai
(Ans : Pamban Rail Bridge)

Next Episode Questions–
 ● Episode 39 (October 21, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 40 (October 22, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 41 (October 23, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 42 (October 27, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 43 (October 28, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 44-45 (October 29-30, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 46 (November 4, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 47 (November 5, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 48 (November 6, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Episode 49 (November 7, 2014) KBC Questions and Answer
 ● Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
 ● Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *