Kaun Banega Crorepati Fastest Finger First Questions-KBC8

KBC Season 8 Fastest Finger First Questions and Answers

1. Arrange the cities mentioned in these pro-kabaddi team names from the northernmost.
(A) Jaipur Pink Panthers (B) Bengaluru Bulls (C) Puneri Paltan (D) Dabang Delhi
(Ans : DACB)

2. Starting from Jan, arrange these festivals in the order they occur during the year
(A)  Holi (B)  Christmas (C)  Makar Sankranti (D)  Diwali
(Ans : CADB)

3. Arrange the following matches in the order in which they are held in FIFA world cup
(A) Semi Finals (B) Group Matches (C) Quarter Finals (D) Final
(Ans : BCAD)

4. Arrange these weights in increasing order
(A) Aath Kilo (B) Aath Gram (C) Aath Ton (D) Aath Quintal
(Ans : BADC)

5. Starting with the smallest, arrange these words in increasing order of the numbers represented in them.
(A) Panchatatva (B) Triguna (C) Ekaksha (D) Ashtsiddhi
(Ans : CBAD)

6. Starting with the earliest, arrange the following events in Narendra Modi’s life in chronological order.
(A) CM of Gujarat (B) Took oath as PM (C) Joined BJP (D) Became RSS Pracharak
(Ans : DCAB)

7. Arrange these film stars in order of their debut as a hero in Hindi films.
(A) Ranveer Singh (B) Siddharth Malhotra (C) Tiger Shroff (D) Farhaan Akhtar
(Ans : DABC)

8. Starting from the top, arrange these in order in which they appear on Lord Shiva’s body.
(A) Third eye (B) The moon (C) Kundal (D) Tiger skin
(Ans : BACD)

9. Starting with the smallest, arrange these sports according to the size of their field of play.
(A) Hockey (B) Table Tennis (C) Basketball (D) Golf
(Ans : BCAD)

10. Starting with the easternmost,arrange these women chief ministers according to their respective states in clockwise direction.
(A) Vasundhara Raje (B) Anandiben Patel (C) J Jaylalithaa (D) Mamata Banerjee
(Ans : DCBA)

KBC Episode Questions–
Episode 1 (August 17, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 2 (August 18, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 3 (August 19, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 4 (August 20, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 5 (August 21, 2014) KBC Questions and Answer

11. Arrange these films in increasing order of the numbers mentioned in their titles.
(A) Sholay 3D (B) Ek Villain (C) 2states (D) Dedh Ishqiya
(Ans : BDCA)

12. Starting with the earliest, arrange these literary figures in chronological order
(A) Mirza Ghalib (B) Kalidasa (C) Rabindranath Tagore (D) Salmaan Rushdie
(Ans : BACD)

13. Starting from the beginning, arrange the following Hindu rituals in the order in which they occur.
(A) Haldi Lagana (B) Roka (C) Kanyadan (D) Varmala
(Ans : BADC)

14. Arrange these teams from the hockey India league from north to south.
(A) Punjab Warriors (B) Ranchi Rhinos (C) Uttar Pradesh Wizards (D) Mumbai Magicians
(Ans : ACBD)

15. Starting with the earliest, arrange these women oriented movies in order of their release
(A) Queen (B) The Dirty Picture (C) Fashion (D) Mother India
(Ans : DCBA)

16. Starting with the earliest arrange these leaders in order in which they became prime minister.
(A) Rajiv Gandhi (B) Narendra Modi (C) Manmohan Singh (D) Lal Bahadur Shastri
(Ans : DACB)

17. Starting from west to easy arrange these famous food items in the order you will reach the cities they ate associated with.
(A) Agra ka petha (B) Jaipur ka gewar (C) Lucknow ke kebab (D) Kolkata ke phucchke
(Ans : BACD)

18. Starting with the topmost,arrange these human organs mentioned I’m these conditions from head to toe.
(A) Pet me jalan (B) Dil ka daura (C) Pair ki moch (D) Sir ka dard
(Ans : DBAC)

19. Arrange these holy places from west to east
(A) Bodh Gaya (B) Vatican city (C) Haridwar (D) Mecca
(Ans : BDCA)

20. From the earliest to the latest, arrange these Salman Khan movies according to the year of release?
(A) Karan Arjun (B) Maine Pyar Kiya (C) Dabangg (D) Kick
(Ans : BACD)

21. Starting with the least, arrange these Hindi numbers in increasing order?
(A) Atthavan (B) Taitalleesh (C) Atthasee (D) Unnasee
(Ans : BADC)

22. Starting with the least, arrange these parties in the increasing order of their number of seats in the Lok Sabha?
(A) Indian National Congress (B) BJP (C) Trinomul Congress (D) Aam admi Party
(Ans : DCAB)

23. Starting from ground level, arrange these play areas or equipments in order of their heights?
(A) Table tennis (B) Volleyball (C) Basketball (D) Cricket pitch
(Ans : DABC)

24. Starting from the easternmost arrange these SAARC countries in clockwise direction.
(A) Maldives (B) Afghanistan (C) Sri Lanka (D) Bangladesh
(Ans : DCAB)

25. Arrange the lyrics of this song picturised on Anil Kapoor and Madhuri Dixit in the right order.
(A) Karne Laga (B) Dhak dhak (C) Darne laga (D) Ho mora jiyara
(Ans : BADC)

26. Starting with Shanivar arrange these words in the successive order of days mentioned in them
(A) Guru dakshina (B) Mangal kamna (C) Ravi tanya (D) Som kalash
(Ans : CDBA)

27. Arrange these body parts in Sanskrit from head down
(A) Netra (B) Jihva (C) Nasika (D) Hriday
(Ans : ACBD)

28. Starting with the earliest, arrange these cricketers according to their ODI debut.
(A) Yuvraj Singh (B) Stuart Binny (C) Suresh Raina (D) Sourav Ganguly
(Ans : DACB)

29. Starting with the closest, arrange these places according to their distance from Kanyakumari.
(A) Chennai (B) Bhubaneshwar (C) Hyderabad (D) kolkata
(Ans : ACBD)

30. Arrange these words to form a slogan given by Netaji Subhash Chandra Bose
(A)  Khoon Do (B)  Tum Mujhe (C)  Aazadi Doonga (D)  Main Tumhen
(Ans : BADC)

31. Arrange these stock exchanges from East to West
(A) New York (B) Tokyo (C) Bombay (D) London
(Ans : BCDA)

32. Starting with the earliest, arrange these achievements of a student’s life in correct order
(A) BA (B) PhD (C) Matriculation (D) MA
(Ans : CADB)

33. Arrange these body parts in increasing order of their number in a normal human body.
(A) Heart (B) Bones (C) Teeth (D) Kidneys
(Ans : ADCB)

34. Arrange the following in increasing order of their duration.
(A) Dashak (B) Saptah (C) Mash (D) Varas
(Ans : BCDA)

35. Starting with the least arrange these states in order of their allotted seats in the lok Sabha?
(A) Maharashtra (B) Uttar Pradesh (C) Sikkim (D) Haryana
(Ans : CDAB)

36. Starting from the earliest arrange these Hindi films adapted from Shakespeare’s plays according to their year of release in India?
(A) Haider (B) Angoor (C) Omkara (D) Maqbool
(Ans : BDCA)
37. Starting with the cheapest, arrange these berths of an express train according to their prices.
(A) AC 2 tier (B) Sleeper class (C) AC 1st class (D) AC 3 tier
(Ans : BDAC)
38. Arrange this line from the Hanuman Chalisa in the correct order.
(A) Gyan (B) Jai Hanuman (C) Gun (D) Sagar
(Ans : BACD)

39. Arrange these state capitals from east to west?
(A) Ranchi (B) Gandhinagar (C) Agartala (D) Bhopal
(Ans : CADB)

40. Arrange these cities in order in which they are situated from north to south?
(A) Srinagar (B) Hyderabad (C) Bengaluru (D) Lucknow
(Ans : ADBC)

41. Starting from 1947,arrange these political events related to India in chronological order.
(A) First Woman Prime Minister (B) First General Elections (C) Freedom From British Rule (D) First Woman President
(Ans : CBAD)

42. Arrange these words in the right order to form a Hindi proverb.
(A) Chot (B) Ki (C) Danke (D) Par
(Ans : CBAD)

43. Starting with the first arrange these names in order in which they came in contact with Lord Rama in the Ramayana
(A) Hanuman (B) Bhibishan (C) Sita (D) Kaushalya
(Ans : DBAC)

44. Starting with the earliest, arrange these female politicians in order in which they became members of Parliament?
(A) Smriti Irani (B) Sushma Swaraj (C) Vijaya Lakshmi Pandit (D) Indira Gandhi
(Ans : CDBA)

45. Starting with the earliest, arrange these cricketers in order in which they made their ODI debut.
(A) Yuvraj Singh (B) Shikhar Dhawan (C) Rahul Dravid (D) Stuart Binny
(Ans : CABD)

46. Starting with the earliest arrange these real life couples in order of their first appearance together in a Hindi film.
(A) Saif Ali Khan-Kareena Kapoor (B) Dilip Kumar-Saira Banu (C) Abhishek Bacchan – Aiswaria Rai (D) Rishi Kapoor- Neetu Singh
(Ans : BDCA)

47. Arrange these things from top to bottom in order in of the body part on which they are used or worn
(A) Reshmi Salwar (B) Jooti Tilledar (C) Kajre Ki Dhar (D) Kurta Jalidar
(Ans : CDAB)

48. Starting with the earliest, arrange these monuments in India in order in which they were built.
(A) Great Stupa, Sanchi (B) Buland Darwaza, Fatehpur Sikri (C) Rajghat, Delhi (D) Shabarmati Ashram, Ahmedabad
(Ans : ABDC)

49. Starting with the longest arrange these Hindi film titles according to the numbers mentioned in them
(A) Bees Saal Bad (B) 36 Ghante (C) 100 Days (D) Woh Saat Din
(Ans : ACDB)

50. Starting with the north and moving clockwise arrange these film titles according to the cities mentioned in them?
(A) Chennai Express (B) Delhi Belly (C) Mumbai Mirror (D) Banaras
(Ans : BDAC)

51. Arrange these words of a Hindi proverb in the right order
(A) Padna (B) Akal (C) Par (D) Parda
(Ans : BCDA)

52. Arrange these items in order in which they are worn by a woman from top to bottom.
(A) Naak ki nathni (B) Hoton ki laali (C) Aakhon ka kajra (D) Mathein ki bindia
(Ans : DCAB)

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *