KBC Season 8 Questions and Answers : September 18

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 20 – 18 September, 2014)

1. Which is the most malleable metal? (Rs. 1,60,000)
(A) Bronze (B) Copper (C) Gold (D) Aluminum
(Ans : Gold)

2. Which was the last autonomous territory or protectorate to integrate with the Indian union? (Rs. 3,20,000)
(A) Goa (B) Chandernagar (C) Sikkim (D) Diu
(Ans : Sikkim)

3. Which of these is a serpent according to the Devi Bhagawata? (Rs. 6,40,000)
(A) Kichaka (B) Taraka (C) Sumeru (D) Takshaka
(Ans : Takshaka)

4. What was the capital of Madhya Pradesh before Bhopal? (Rs. 12,50,000)
(A) Indore (B) Nagpur (C) Jhansi (D) Raipur
(Ans : Nagpur)

5. According to a Shahid Kapoor film title, what comes out of a phata poster? (Rs. 5000)
(A) Chuha (B) Billi (C) Hero (D) Villain
(Ans : Hero)

6. Which of these is also called Rava? (Rs. 10000)
(A) Resham (B) Suji (C) Maida (D) Revdi
(Ans : Suji)

7. Which of these is not a computer file format for music storage? (Rs. 20000)
(A) Mp3 (B) AAC (C) MAV (D) JPEG
(Ans : JPEG)

8. In Hindu mythology which of these are not brothers from the same mother? (Rs. 40000)
(A) Laksman-Bharat (B) Bheem-Karna (C) Nakul-Sahadev (D) Laksman-Satrughna
(Ans : Laksman-Bharat)

Next Episode Questions–Episode 21 (September 18, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 22 (September 22, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 23 (September 23, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 24 (September 24, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 25 (September 25, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 26 (September 29, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 27 (September 30, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 28 (October 1, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 29 (October 2, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 30 (October 6, 2014) KBC Questions and Answer
Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *