KBC Season 8 Questions and Answers : September 25

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 24 – 25 September, 2014)

1. With reference to fashion and clothing what are loafers and sneakers types of? (Rs. 20000)
(A) Belts (B) Shoes (C) T-Shirts (D) Sunglasses
(Ans : Shoes)

2. Which road connects Rastrapati Bhawan to India gate and National stadium in New Delhi? (Rs. 40000)
(A) Janpath (B) Race Course Road (C) Parliament Street (D) Rajpath
(Ans : Rajpath)

3. What is the format of the world Kabaddi League broadcast on Sony Six? (Rs. 1,60,000)
(A) Circular (B) Hexagonal (C) Rectangular (D) Triangular
(Ans : circular)

4. Which of these phrases would be used for a person who comes in between two lovers? (Rs. 20000)
(A) Daal me kala (B) Chawal me kankar (C) Doodh me pani (D) Kabab me haddi
(Ans : Kabab me haddi)

5. In which of these films was the name of the lead character same as its title? (Rs. 40000)
(A) Parineeta (2005) (B) Sharmilee (1971) (C) Chandni (1989) (D) Bandini (1963)
(Ans : Chandni (1989))

6. Which of these is a traditional layered Goan dessert? (Rs. 80000)
(A) Bondla (B) Bebinca (C) Benaulim (D) Baga
(Ans : Bebinca)

7. Srinagar city is situated on the banks of which river? (Rs. 1,60,000)
(A) Sutlej (B) Tapi (C) Jhelum (D) Tawi
(Ans : Jhelum)

8. Which of these awards is not named after a person? (Rs. 3,20,000)
(A) Nobel Prize (B) Pulitzer Prize (C) Magsaysay Prize (D) Grammy Awards
(Ans : Grammy Awards)

Next Episode Questions–24
Episode 25 (September 25, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 26 (September 29, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 27 (September 30, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 28 (October 1, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 29 (October 2, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 30 (October 6, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 31 (October 7, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 32 (October 8, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 33-34 (October 9-13, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 35 (October 14, 2014) KBC Questions and Answer
Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *