KBC Season 8 Questions and Answers : September 2

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 10 – 2 
September, 2014)

1. According to a Hindi proverb, how does a dudh ka jala drink his chanch? (Rs. 5000)
(A) Nitar Nitar Kar (B) Soongh Soongh Kar (C) Phook Phook Kar (D) Ithla Ithla Kar
(Ans : Phook Phook Kar)

2. Which is the only one of these creatures to not walk on four legs? (Rs. 10000)
(A) Giraffe (B) Ostrich (C) Rhinoceros (D) Gorilla
(Ans : Ostrich)

3. Which of these is shorter than 1 inch? (Rs. 20000)
(A) 2 Centimeter (B) 3 Centimeter (C) 4 Centimeter (D) 5 Centimeter
(Ans : 2 Centimeter)

4. In which film does this song feature? (Rs. 40000)
(A) Revolver Rani (B) Rascals (C) Tanu weds Manu (D) Queen
(Ans : Queen)

5. For what offence was footballer Luis Suarez banned for 9 international matches in 2014? (Rs. 80000)
(A) Head Butting (B) Bitting (C) Failing the Dope Test (D) Slapping The Referee
(Ans : Bitting)

6. In the Mahabharata, who among these was the uncle of Ghototkach? (Rs. 1,60,000)
(A) Barbarika (B) Jarashandha (C) Hidimb (D) Shikhandi
(Ans : Hidimb)

7. Which of these MPs became the first BJP leader to present the rail budget in the Parliament? (Rs. 3,20,000)
(A) Sadanand Gowda (B) Ram Naik (C) Yaswant Sinha (D) Jaswant Singh
(Ans : Sadanand Gowda)

8. Which monarch sat on the British throne during the First war of Indian Independence? (Rs. 6,40,000)
(A) George the third (B) Elizabeth l (C) Edward VII (D) Queen Victoria
(Ans : Queen Victoria)

9. The world’s largest island Greenland is an autonomous region within the kingdom of which country? (Rs. 12,50,000)
(A) England (B) Denmark (C) Belgium (D) Netherlands
(Ans : Denmark)

10. Which dance did yo yo Honey Singh sing about in a 2013 song? (Rs. 5000)
(A) Pagdi (B) Saree (C) Lungi (D) Disco
(Ans : Lungi)

11. On which of these Google apps are you most likely to see a satellite view of your city? (Rs. 10000)
(A) Google hangouts (B) Google maps (C) Google drive (D) Picasa
(Ans : Google maps)

12. Which of these fractions is of the greatest value? (Rs. 20000)
(A) 1÷4 (B) 1÷3 (C) 1÷2 (D) 1÷1
(Ans : 1÷1)

13. Which sport will be played in the proposed Indian Super League? (Rs. 40000)
(A) Football (B) Tennis (C) Badminton (D) Formula 1
(Ans : Football)

14. Which corporate personality’s voice is this? (Rs. 80000)
(A) Asim Premji (B) Nandan Nilekani (C) Ratan Tata (D) N R Narayana Murthy
(Ans : N R Narayana Murthy)

Next Episode Questions–
Episode 11 (September 2, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 12 (September 3, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 13 (September 4, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 14 (September 8, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 15 (September 9, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 16 (September 10, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 17 (September 11, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 18 (September 15, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 19 (September 16, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 20 (September 17, 2014) KBC Questions and Answer
Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *