KBC Season 8 Questions and Answers : September 4

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 12 – 4 September, 2014)

1. What comes before gang to make a Madhuri-Juhi film? (Rs. 5000)
(A) Gunda (B) Gulab (C) Guldaudi (D) Gulbahar
(Ans : Gulab)

2. In boxing, what are jab, cross and hook types of? (Rs. 10000)
(A) Points (B) Playing Sessions (C) Headgears (D) Punches
(Ans : Punches)

3. What is the famous chickankari in Lucknow a type of? (Rs. 20000)
(A) Chicken Kebab (B) Calligraphy (C) Embroidery (D) Bamboo Chick Blinds
(Ans : Embroidery)

4. In mythology, who among these gets their name by virtue of being the daughter of s mountain? (Rs. 40000)
(A) Parvati (B) Sita (C) Aditi (D) Draupadi
(Ans : Parvati)

5. Maria Sharaprova recently became the butt of twitter jokes after she said that she does not know which sports icon? (Rs. 1,60,000)
(A) Donald Bradman (B) Sachin Tendulkar (C) Viswanathan Anand (D) David Beckham
(Ans : Sachin Tendulkar)

6. Who is the youngest minister appointed to Narendra Modi’s cabinet in May 2014? (Rs. 3,20,000)
(A) Shaina NC (B) Nirmala Sitharaman (C) Uma Bharti (D) Smriti Irani
(Ans : Smriti Irani)

7. Which product name did the Company Research in motion rename itself in 2013? (Rs. 6,40,000)
(A) Bose (B) Burberry (C) Budweiser (D) Blackberry
(Ans : Blackberry)

8. By what name do we know the guidelines issued by the supreme court of India to deal with sexual harassment? (Rs. 12,50,000)
(A) Shalini Guidelines (B) SITA Guidelines (C) WE Guidelines (D) Vishakha Guidelines
(Ans : Vishakha Guidelines)

Next Episode Questions–
Episode 13 (September 4, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 14 (September 8, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 15 (September 9, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 16 (September 10, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 17 (September 11, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 18 (September 15, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 19 (September 16, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 20 (September 17, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 21 (September 18, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 22 (September 22, 2014) KBC Questions and Answer
Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *