KBC Season 8 Questions and Answers : September 17

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 19 – 17 September, 2014)

1. If you are buying a product at 50% of its price at what rate will you be buying it? (Rs. 10000)
(A) Full Price (B) Half Price (C) One Third Price (D) One Forth Price
(Ans : Half Price)

2. Which devotional song ends with the Doha, Pavan Tanay Sankat Haran, Mangal Murti Roop, Ram Lakhan Sita Sahit, Hriday Basahu Sur Bhup? (Rs. 20000)
(A) Ramcharitmanas (B) Bhagwadgita (C) Hanuman Chalisa (D) Durga Saptasati
(Ans : Hanuman Chalisa)

3. Which of these medical techniques is also used for security in public places? (Rs. 40000)
(A) ECG (B) MRI (C) Ultrasound (D) X-ray
(Ans : X-ray)

4. Allahabad safeda,Allahabad surkha and Nagpur seedless are varieties of which fruit? (Rs. 1,60,000)
(A) Mango (B) Orange (C) Guava (D) Grapes
(Ans : Guava)

5. Which movement did Mahatma Gandhi withdraw after the Chauri Chaura incident? (Rs. 3,20,000)
(A) Civil Disobedience (B) Non Cooperation Movement (C) Champaran Satyagraha (D) Quit India Movement
(Ans : Non Cooperation Movement)

6. Which of these eatables takes the shape of its container? (Rs. 5000)
(A) Khakra (B) Jalebi (C) Gathiya (D) Shrikhand
(Ans : Shrikhand)

7. What symbol on the computer keyboard is a standard sign in all email addresses? (Rs. 10000)
(A) Add Sign (B) At The Rate Sign (C) Percentage Sign (D) Plus Sign
(Ans : At The Rate Sign)

8. Which Salman Khan film is also the title of an Oscar winning song? (Rs. 20000)
(A) London Dreams (B) Tere Naam (C) Jai Ho (D) Maine Pyar Kiya
(Ans : Jai Ho)

9. The Chinar tree is found in abundance in which state of India, where it is also the state tree? (Rs. 40000)
(A) Jammu and Kashmir (B) Himachal Pradesh (C) West Bengal (D) Uttar Pradesh
(Ans : Jammu and Kashmir)

Next Episode Questions–
Episode 20 (September 17, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 21 (September 18, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 22 (September 22, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 23 (September 23, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 24 (September 24, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 25 (September 25, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 26 (September 29, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 27 (September 30, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 28 (October 1, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 29 (October 2, 2014) KBC Questions and Answer
Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *