KBC Season 8 Questions and Answers : September 10

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 15 – 10 September, 2014)

1. On an average which is the largest tree borne fruit in the world? (Rs. 80000)
(A) Coconut (B) Jackfruit (C) Pumpkin (D) Papaya
(Ans : Jackfruit)

2. Which sportsperson started the first Indian fight club, in order to teach women the art of self defense? (Rs. 1,60,000)
(A) Karnam Maleshwari (B) P T Usha (C) M C Mary Kom (D) Krishna Poonia
(Ans : M C Mary Kom)

3. Which novel by RK Narayan is the story of Railway Raju and Rosie, a neglected housewife? (Rs. 3,20,000)
(A) Waiting for the Mahatma (B) Talkative Man (C) The man eater of Malgudi (D) The Guide
(Ans : The Guide)

4. Which of these countries has been ruled by the Wangchucks since 1907? (Rs. 6,40,000)
(A) Bhutan (B) Thailand (C) Cambodia (D) Bhunei
(Ans : Bhutan)

5. Which of these Hindi phrases mean samay ka palatna or bhaghya ka khulna? (Rs. 5000)
(A) Raat Din Ek Karna (B) Din Pure Hona (C) Do Din Ek Maheman (D) Acche Din Ana
(Ans : Acche Din Ana)

6. Which of these does a pacemaker regulate in the human body? (Rs. 10000)
(A) Vision (B) Hearing Power (C) Body Temperature (D) Heartbeat
(Ans : Heartbeat)

7. If the first day of the month is a Sunday what will the seventh day of the same month be? (Rs. 20000)
(A) Monday (B) Friday (C) Saturday (D) Sunday
(Ans : Saturday)

8. In the title of a story by Munshi Premchand who was called Parmeshwar? (Rs. 40000)
(A) Pita (B) Panch (C) Pati (D) Pahelwan
(Ans : Panch)

9. Which is the largest snake in the world according to terms of weight? (Rs. 80000)
(A) Boa Constrictor (B) Green Anaconda (C) Black Mamba (D) King Cobra
(Ans : Green Anaconda)

Next Episode Questions–
Episode 16 (September 10, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 17 (September 11, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 18 (September 15, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 19 (September 16, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 20 (September 17, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 21 (September 18, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 22 (September 22, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 23 (September 23, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 24 (September 24, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 25 (September 25, 2014) KBC Questions and Answer
Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *