KBC Season 9 Questions and Answers - Episode 25 | September 29


Kaun Banega Crorepati (KBC) Season 9 Questions and Answers
KBC Season 9 Episode 25 Questions and Answers: The twenty-five episode of Season 9 of Kaun Banega Crorepati (KBC) was telecast on 29th September 2017. In which  Amitabh Bachchan had asked contestants 8 questions of General Knowledge. The correct answer to all the questions is given below each question. By reading these questions, you can prepare yourself for the next KBC Season 10 of Kaun Banega Crorepati. Because by reading these questions, you will understand what kind of questions asks Amitabh Bachchan in KBC. These all general knowledge questions will be helpful to for you various Competitive Examinations and Interviews besides KBC. Remember, the answer to some question may be in accordance with that time, while the answer to those question may differ according to the present time.


1. Which present former RBI governor has authored the book 'I Do What I Do "?
(A) Manmohan Singh (B) Urjit Patel
(C) Ranhuram Rajan (D) C Rangarajan
Answer : Ranhuram Rajan

2. Which is the largest state in south India in terms of area ?
(A) Telangana (B) Karnataka
(C) Tamil Nadu (D) Andhra Pradesh
Answer : Karnataka

3. Identify the language from this song ?
(A) Spanish (B) Italian
(C) Portuguese (D) French
Answer : Italian

4. With reference to yoga, the Surya Namaskar consists of how many asanas ?
(A) 10 (B) 5
(C) 14 (D) 12
Answer : 12

5. Who among the following is not eligible to vote at a General Election in India ?
(A) The Prime minister (B) A Non Resident India
(C) A Prisoner (D) An Indian Army Officer
Answer : A Prisoner

6. On which day was the initiative that the speaker is talking about in this audio clip, launched ?
(A) 2nd October (B) 31st January
(C) 15th August (D) 25th December
Answer : 2nd October

KBC 9 Episode 26 Questions and Answers (2 October, 2017)

7. Which one of these four films was originally mostly alot in black and white, with some sequences in colour ?
(A) Pyaasa (B) Kaagaz Ke Phool
(C) Mughal-e-Azam (D) Awara
Answer : Mughal-e-Azam

8. In the IPL, Which player holds the record the hitting the most sixes and also holds the record for the highest individual score ?
(A) Virat Kholi (B) Ben Stokes
(C) Chris Gayle (D) Rohit Sharma
Answer : Chris Gayle

Next KBC 9 Episodes Questions–
KBC 9 Episode 1 Ques Ans (28 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 2 Ques Ans (29 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 3 Ques Ans (30 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 4 Ques Ans (31 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 5 Ques Ans (1 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 6 Ques Ans (4 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 7 Ques Ans (5 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 8 Ques Ans (6 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 9 Ques Ans (7 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 10 Ques Ans (8 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 11 Ques Ans (11 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 12 Ques Ans (12 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 13 Ques Ans (13 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 14 Ques Ans (14 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 15 Ques Ans (15 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 16 Ques Ans (18 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 17 Ques Ans (19 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 18 Ques Ans (20 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 19 Ques Ans (21 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 20 Ques Ans (22 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 21 Ques Ans (25 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 22 Ques Ans (26 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 23 Ques Ans (27 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 24 Ques Ans (28 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 26 Ques Ans (2 Oct, 2017)
KBC 9 Episode 27 Ques Ans (3 Oct, 2017)

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *