KBC Season 9 Questions and Answers - Episode 18 | September 20


Kaun Banega Crorepati (KBC) Season 9 Questions and Answers
KBC Season 9 Episode 18 Questions and Answers: The eighteen episode of Season 9 of Kaun Banega Crorepati (KBC) was telecast on 20th September 2017. In which  Amitabh Bachchan had asked contestants 14 questions of General Knowledge. The correct answer to all the questions is given below each question. By reading these questions, you can prepare yourself for the next KBC Season 10 of Kaun Banega Crorepati. Because by reading these questions, you will understand what kind of questions asks Amitabh Bachchan in KBC. These all general knowledge questions will be helpful to for you various Competitive Examinations and Interviews besides KBC. Remember, the answer to some question may be in accordance with that time, while the answer to those question may differ according to the present time.


1. Which is the only Test playing nation that India has never beaten in T20 International ?
(A) Australia (B) South Africa
(C) England (D) New Zealand
Answer : New Zealand

2. Who among these was the first to become a chief minister, before any of the other three ?
(A) Raman Singh (B) Omar Abdullah
(C) O. Panneerselvam (D) Anandiben Patel
Answer : O. Panneerselvam

Fastest Finger First Question
3. Arrange these Mythological characters in the ascending order of  the number that appears in their name
A. Trijata B. Dashanan
C. Sahastrabaahu D. Ashtavakra
(A) ABCD (B) BCAD
(C) ADBC (D) ABDC
Answer : ADBC

4. Which one of the following would be your 'bahurani' ?
(A) Jeth ki biwi (B) Bete ki biwi
(C) Papa ki biwi (D) bhai ki biwi
Answer : Bete ki biwi

5. Which of these gods is also known as 'baabsuriwaale' ?
(A) Kartikeya (B) Lambodar
(C) Kanha (D) Mahesh
Answer : Kanha

KBC 9 Episode 19 Questions and Answers (21 September, 2017)

6. Which of these is a multiplex chain in India ?
(A) KFC (B) PVR
(C) BPL (D) RIL
Answer : PVR

7. Which of these animals appears in the logo of the 'Make in India' campaign ?
(A) Elephant (B) Bear
(C) Lion (D) Yak
Answer : Lion

8. On which actor is this song picturised ?
(A) Rajendra Kumar (B) Johnny Walker
(C) Sunil Dutt (D) Mehmood
Answer : Johnny Walker

9. An athlete generally runs the fastest in which of these Olympic running events ?
(A) Marathon (B) 5000 m race
(C) 20 km walk (D) 200 m race
Answer : 200 m race

10. Which of these rivers flows into the Arabian Sea ?
(A) Narmada (B) Godawari
(C) Krishna (D) Kaweri
Answer : Narmada

11. Arrange these Indian states according to their location from North to South
A. Madhya Pradesh B. Haryana
C. Tamil Nadu D. Telangana
(A) BACD (B) ABCD
(C) BCAD (D) DBAC
Answer : BACD

12. Complete the title of this Akshay kumar film, '_____: Ek Prem Katha'
(A) Bedroom (B) Toilet
(C) Cafe (D) Pub
Answer : Toilet

13. In the process of evaporation, which of these changes into vapour ?
(A) Carbon dioxide (B) Water
(C) Salt (D) Sugar
Answer : Water

14. On which of these social media apps does one have the option of going live with video ?
(A) Facebook (B) Tinder
(C) Linkedin (D) WhatsApp
Answer : Facebook

Next KBC 9 Episodes Questions–
KBC 9 Episode 1 Ques Ans (28 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 2 Ques Ans (29 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 3 Ques Ans (30 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 4 Ques Ans (31 Aug, 2017)
KBC 9 Episode 5 Ques Ans (1 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 6 Ques Ans (4 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 7 Ques Ans (5 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 8 Ques Ans (6 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 9 Ques Ans (7 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 10 Ques Ans (8 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 11 Ques Ans (11 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 12 Ques Ans (12 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 13 Ques Ans (13 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 14 Ques Ans (14 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 15 Ques Ans (15 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 16 Ques Ans (18 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 17 Ques Ans (19 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 19 Ques Ans (21 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 20 Ques Ans (22 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 21 Ques Ans (25 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 22 Ques Ans (26 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 23 Ques Ans (27 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 24 Ques Ans (28 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 25 Ques Ans (29 Sept, 2017)
KBC 9 Episode 26 Ques Ans (2 Oct, 2017)
KBC 9 Episode 27 Ques Ans (3 Oct, 2017)

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *