KBC Season 8 Questions and Answers : October 28

Kaun Banega Crorepati Season 8 Questions and Answers
(Episode 42 – 28 October, 2014)

1. In which sport does Saketh Myneni win a gold medal and a silver medal in the Incheon Games representing India? (Rs. 80000)
(A) Tennis (B) Badminton (C) Table Tennis (D) Squash
(Ans : Tennis)

2. Who is the author of the recently published book NOT JUST AN AUTHOR? (Rs. 1,60,000)
(A) Raghuram Rajan (B) Arvind Kejriwal (C) Markhande Katju (D) Vinod Rai
(Ans : Vinod Rai)

3. Ruquaia Begum was the wife of which Mughal Emperor? (Rs. 3,20,000)
(A) Aurangzeb (B) Akbar (C) Jahangir (D) Humayun
(Ans : Akbar)

4. Which of these brands is named after a French opera which is set in India? (Rs. 6,40,000)
(A) Limca (B) Loreal (C) Lakme (D) Lux
(Ans : Lakme)

5. According to a Madhuri Dixit movie what is Dedh? (Rs. 5000)
(A) Bewakufia (B) Sishkia (C) Yaariyaan (D) Isquiya
(Ans : Isquiya)

6. Which of these is not a crispy snack? (Rs. 10000)
(A) Papad (B) Khakhra (C) Papri (D) Dhokhla
(Ans : Dhokhla)

7. Which of these festivals is celebrated in the month of Maagh? (Rs. 40000)
(A) Vasant Panchami (B) Ganesh Chaturthi (C) Buddha Purnima (D) Ram Navami
(Ans : Vasant Panchami)

8. In which of these sports does a player not require any equipment? (Rs. 5000)
(A) Polo (B) Kabaddi (C) Gili-Danda (D) Snooker
(Ans : Kabaddi)

9. What is the taste of pure water? (Rs. 10000)
(A) Bitter (B) Tasteless (C) Sweet (D) Salty
(Ans : Tasteless)

Next Episode Questions–Episode 44-45 (October 29-30, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 46 (November 4, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 47 (November 5, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 48 (November 6, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 49 (November 7, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 1 (August 17, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 2 (August 18, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 3 (August 19, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 4 (August 20, 2014) KBC Questions and Answer
Episode 5 (August 21, 2014) KBC Questions and Answer
Fastest Finger First (FFF) KBC Questions and Answer
Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Questions and Answer

Loading...

Comments & Contact Form

Name

Email *

Message *